pagar rumah kayu berwarna coklat

Pagar Rumah

Nak dapatkan gate atau pagar rumah yang cantik, kukuh dan selamat? Dapatkan pelbagai jenis pagar dan design terbaru yang sesuai untuk rumah anda sekarang!

Pagar rumah bukan sahaja perlu cantik, tapi ia perlu berfungsi sebagai langkah pencegahan pertama untuk keselamatan anda dan keluarga. Gate yang elok akan memastikan rumah nampak moden, melindungi kereta, rumah dan orang di dalamnya. 

Selepas dah selesai renovate rumah, mesti nak pastikan rumah selamat kan? Selain pasang kabinet dapur, cat rumah, dan repair, kami juga menyediakan khidmat besi atau membuat gate di kawasan Selangor dan Kuala Lumpur

Pentingnya Pagar Rumah

Lelaki Memasang Pagar

Kenapa perlu pasang pagar di rumah anda?

  • Menjaga keselamatan rumah
  • Untuk menjaga privasi
  • Jadi perhiasan
  • Kurangkan bunyi bising dari luar

Design pagar rumah

Macam-macam jenis design dah ada sekarang ni. Semua boleh disesuaikan dengan cat rumah atau tema yang anda dah pilih untuk rumah anda.

Pagar Simple

Pagar Rumah Simple Hitam

Ni antara pilihan paling mudah. Tak perlu terlalu cantik, simple dan minimalis. Pagar macam ni biasanya untuk pintu tepi atau pintu di belakang rumah sahaja. Kenapa? Sebab bukan pagar pertama yang tetamu akan nampak.

Pagar Minimalis Moden

Minimalist gate

Ni pon salah satu pilihan ramai customer kami. Design sangat minimalist. Yang penting, selamat untuk keluarga anda, design nombor dua. Tapi, ada juga yang minat design minima macam ni.

Pagar Anti Climb

Pagar Anti PanjatSistem anti panjat (anti climb) adalah satu bentuk pencegahan jenayah yang berkesan, jadi ia juga dikenali sebagai “Pagar Keselamatan”. Jaringan panel adalah saiz kecil (saiz lubang 2in x 6in) kerana tiada ruang jari kaki atau jari untuk masuk.

Jenis macam ni semakin popular dan mendapat permintaan tinggi kerana ciri keselamatan yang tinggi. Selain dari itu, ia diperbuat daripada besi bergalvani, bermakna ia tahan karat dan tidak memerlukan maintenance yang tinggi.

Selain dari pagar di atas, kami juga ada;

  • Pagar besi
  • Pagar rumah stainless steel
  • Pagar trackless
  • Pagar kayu
  • Pagar automatik

Jom tengok beberapa lagi design menarik untuk rumah anda;

Nak Pagar Rumah Yang Moden, Simple, Terkini dan Selamat?

Hubungi Kami Sekarang dan Dapatkan Gate Terbaik dari Kami! 

Consultation adalah PERCUMA!